McCain är impulsiv

McCain är en impulsiv människa! Hetsporre kanske är ett bättre ord. McCain kraschade fem gåger under den tid han var i flygvapnet. Den sista gången hamnade han i ett nordvietnamesiskt fångläger. Han erbjöds att bli släppt och få återvända hem. Hans svar var att han stannade tills hans amerikansk medfångar fick åka hem också. Det verkar ju patriotiskt och lojalt men om man ser det i ljuset av hans senaste beslut så får man en annan bild.

Han valde Sarah Palin som sin "running mate" utan att veta särskillt mycket om henne. Han gick på magkänsla! Han ville avbryta kampanjandet och åka till Washington DC för att lösa den finasiella krisen. När han kom fram till Washington hade ett förslag till lösning presenterats och hans eget förslag  skapade bara förvirring. Han gick på magkänsla!

Vill amerikanerna verkligen ge makten att utplåna världen till en 72åring som, har kort stubin och inte tänker på konsekvenserna av det han gör? Vill de att han manövrerar USA som han manövrerade sina flygplan som han kraschade under sin tid i flygvapnet? Jag hoppas att man väljer en president som tänker efter innan den agerar!
En värld kan man bara krasha EN gång....

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits